Vivat Slovakia 90s RETRO PARTY | Šafko klub » Vivat Slovakia | videohra z divokých 90. rokov

Vivat Slovakia 90s RETRO PARTY | Šafko klub

Vivat Slovakia 90s RETRO PARTY | Šafko klub

Vivat Slovakia 90s RETRO PARTY je hudobná akcia v štýle slovenských 90. rokov, kedy v domácich hitparádach panovali mená ako MC Erik a Barbara, Maduar, Habera, Tublatanka, Modus, Darinka Rolincová, ale aj prvá "západná" hudba ako Gigi D'Agostino, Eifel 65, Darude, Aqua a množstvo ďalších!

Stretneme sa IRL

 

Priprav sa na reálnu didžinu s nereálnymi postavami, ktoré poznáš z videohry Vivat Slovakia. Zabavme sa spoločne naživo IRL (In Real Life:) v bratislavskom klube Šafko, kde ti zahrajú DJi a moderátori z herného rádia LFO. Hej, to sú tí čo majú tak radi vtipy o blondínkach.

Inštruktor hovorí blondynké v autoškole. Teraz zacúvajte! Blondynká odpovedá, dopredu či dozadu? *neprimeraný rehot retro moderátorov herného rádia*

Yanko Kral a Subtension v hernom rádiu LFO

LINEUP alebo teda KTO TI ZAHRÁ

𝐒𝐔𝐁𝐓𝐄𝐍𝐒𝐈𝐎𝐍 𝐚𝐤𝐚 𝐓𝐔𝐁𝐋𝐀𝐓𝐀𝐍𝐊
Jeho hlas poznáš z herného rádia LFO, no jeho tóny poznajú počúvači hudby po celom svete. Oceňovaný hudobný producent, držiteľ ceny Radio_Head awards, sa zapísal v našich srdciach ako autor skladby Šaty DNB remix, ktorá po miliónoch prehratí zmizla z YouTube. Skús ho po dvoch betónoch presvedčiť, nech to zahrá. Miluje to!

𝐘𝐀𝐍𝐊𝐎 𝐊𝐑𝐀𝐋 𝐚𝐤𝐚 𝐆𝐄𝐘𝐙𝐀 𝐍𝟐𝐎
Svoju pubertu prežil počas divokých 90ych rokov, kedy bol v móde herák, únosy a nastražené bomby pod MV. Nič zo sponínaných vecí ho chvalabohu nezasiahlo. Čo si z tohto obdobia však odniesol, je hudobný prehľad. Okrem herného rádia LFO a rovnomennej producentskej školy moderuje aj na Rádiu_FM reláciu Scéna_FM, je jedným z majiteľov klubu ŠAFKO a DJ-istike sa venuje už nejaký ten rôčik.

Š𝐊𝐑𝐔𝐏𝐎 𝐚𝐤𝐚 𝐌𝐎𝐃𝐄𝐑𝐀𝐍
Ďalšia zo stálic slovenskej hudobnej scény nie a nie vyhasnúť. Organizoval nesmrteľné akcie Okamžité krepčenie či moderoval nemrtvú reláciu Prijmi cveng na rádiu SiTy. Pusti si jeho letný hit Vec & Škrupo - Máme všetko, pretože presne taký repertoár má pre teba prichystaný na Vivat Slovakia 90s retro party.

 

TTea 𝐚𝐤𝐚 TERKA
Zvukovo nadanú Terka dobre poznáš z vývojárskych video-denníčkov Vivat Streda. Do hry Vivat Slovakia vytvorila viacero dobových zvukov a hudieb. Napríklad tuc-tuc kolotočárska vypaľovačka na autodróme v petržalskom lunaparku vznikla pod jej prstami. Do bratislavského Šafka má vraj pripravené ale oveľa počúvateľnejšie skladby. Už teraz sa nemôžeme dočkať!

 

++ 𝐒𝐏𝐄𝐂𝐈𝐀𝐋 𝐆𝐔𝐄𝐒𝐓 ++

𝐃𝐉 𝐅𝐑𝐋𝐎 aka Lukáš Frlajs
Herec, YouTuber, Streamer a od dnes už aj DJ Lukáš Frlajs ti predstaví svoj playlist najzábavnejších retro skladieb, ktoré si pôjde aj naša generácia. Lukáša poznáš z desiatok videí Zrebný & Frlajs či z Perinbaby 2. Okej, okej, hlavne poznáš jeho ľubozvučný hlas z množstva dabingov, medzi ktoré patri aj videohra Vivat Slovakia, kde hrá tvojho kolegu mladé ucho Norbiho. Nezabudni, že Lukáš ešte nepovedal svoje posledné slovo.

Sleduj vývoj Vivat Slovakie na:

Ďakujeme za záujem!

Team Vivat

Alebo sleduj bratislavský podnik Šafko: